superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

superior2

NOTICIES DESTACADES

Presentació Candidatures Campionat d'Espanya sense adjudicar

  • Published in

rfheA continuació us copiem comunicació que hem rebut de la RFHE relativa a la presentació de candidatures per alguns Campionats d'Espanya 2019, pendients d'ajudicació:

"Muy Señores nuestros,

De acuerdo con lo aprobado tanto en las pasadas reuniones tanto de la Asamblea General como de la Junta Directiva de la RFHE, se procede a la apertura del plazo de 15 días (es decir hasta el 23 de febrero de 2019) para la presentación de candidaturas a los siguientes Campeonatos de España pendientes de adjudicación para 2019:

  • Equitación de Trabajo
  • Interautonomías de Raid (antigua Copa Interautonomías)
  • Alevines e Infantiles de Raid (antiguos critériums)
  • Enganches (Prueba de Obstáculos (antigua Copa de España Indoor)

Todas las candidaturas deberán remitir a la RFHE (Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.) su correspondiente Memoria y cumplir con lo que les sea aplicable de los Guiones orientativos adjuntos.

Una vez recibidas las mismas serán valoradas internamente, y en su caso, sometidas a elección por la Comisión Delegada en su próxima reunión".

3_Guiones_orientativos_para_la_valoracion_de_candidaturas_de_Campeonatos_de_Espana_2019_aprobados_JD_4_junio_2018.pdf

Esperem les vostres propostes!

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

                entitat fei fde

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI