superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

superior2

NOTICIES DESTACADES

Celebrada l'Assemblea General Extraordinària

  • Published in

Asamblea 18 diciembre 2018A la sala d'Actes de la Federació de Basquet a la Casa de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, va tenir lloc ahir a la tarda l'Assemblea General Extraordinària de la FCH.

L'obertura de l'Assemblea va anar a càrrec del president Emilio Zegrí, a continuació es van ratificar els preus de les llicències 2019, algunes de les quals han patit un lleuger augment a causa del preu de les pòlisses d'assegurances.

Seguint amb l'ordre del dia es van aprovar el pressupost 2019, les modificacions dels reglaments, així com les propostes d'adaptació de galops i captació de nous jutges de totes les disciplines

Tal com estava previst també es va procedir a l'aprovació del calendari de competicions 2019, sotmetent-se a votació la final de la Lliga de Doma Clàssica que va ser adjudicada al C.A.V.A., i els Campionats de Catalunya de Doma Clàssica menors i Trec. El primer va ser adjudicat a Can Vila i el segon a Les Tanques.

Calendari 2019

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

                entitat fei fde

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI