• bg1
  • bg2
  • bg3
  • bg4
  • bg5
  • bg6

Cap de setmana de complet al Club d’Equitació Penedès

  • Published in

IMG 4288Èxit del clínic de tecnificació de CCE al Club d’equitació del Penedès. Amb conjunció amb un curs de jutges territorials de concurs complet .

 La tecnificació va estar Impartida pel genet olímpic de concurs complet  Albert Hermoso Farràs amb 16 binomis participants.

Un cap de setmana intens amb la doma dissabte al matí, escalfament treballs específics i exercici de reprise d’alguns del binomis per valoracions dels jutges del curs; que abans s’havia realitzat la ponència de doma clàssica i funcions del delegat per part de la directora del curs Leonor Brozgol.

Sobre les 11 del matí, inspecció del recorregut de salt per part del jutges del curs de territorial i els professors dels binomis participants a la tecnificació, impartit pel cap de pista nacional Albert Bernat García.IMG 4269

Dissabte a la tarda es van realitzar els exercicis de salt en pista, escalfament inspecció del recorregut, i recorreguts de salt. Així mateix els jutges del curs van poder practicar i mititzar jutjament de la prova de salt d’aquesta disciplina.

Finalitzat el salt en pista els binomis de la tecnificació es van reunir amb l’ Albert Hermoso per valorar la doma i el salt, i els jutges del curs a l’aula per les ponències de gestió de risc, prova i obstacles de cross.

Diumenge al matí a les 9:00 hores exercicis d’escalfament dels genets/amazones del clínic de tecnificació i preparació del cross per grups.

Els alumnes del curs de jutges inspecció del recorregut de cross amb els ponents ( Leonor Brozgol i Griselda Cristòfol) i dissenyador del Cross Sr. Ferran Cercòs.

Pràctiques de jutjament de la prova de cross dels jutges  i realització de recorreguts de cross per parts dels binomis de tecnificació.

I per finalitzar tots els binomis participants es van reunir per valorar la prova de corss amb Albert Hermoso i els jutges a realitzar l’examen del curs.

Agraïments des de la vocalia al Club d’equitació del Penedès per l’acolliment del clínic i del curs, pel saber bon fer i detalls amb tots els participants tant alumnes com professors i pel recorregut de cross muntat específicament pel curs de jutges , i agraïments a Albert Hermoso per la col·laboració amb tot el que li vam proposar i com sempre les classes magistrals  que va realitzar, a l’Albert Bernat pel disseny del recorregut de salt, inspecció del recorregut amb totes les explicacions tècniques sobre el mateix i didàctiques, i sobretot al participants .  

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI