• bg1
  • bg2
  • bg3
  • bg4
  • bg5
  • bg6

Blai Capdevila va arrasar a l'última jornada del CSN2 * del RCPB

  • Published in

Capdevila-con-GenesisNo conformant-se amb el seu triomf en la prova d'1,30 m muntant a “Genesis vande Neerheide”, el jove català va ser així mateix el millor al Gran Premi del CSN2 *

 que es va disputar durant tres jornades a la pista de cavallerisses del Reial Club de Polo de Barcelona. Amb “Fallinus” no va tenir rival el desempat al qual van accedir 7 binomis, deixant la segona plaça per Hannah Äkerblom i “Caretto”, seguida per Margaret Mollet amb “Vivi DHZ”.

A la prova d'1,30 m de dificultats progressives, Joaquín Borrás amb “Island Temptation Van't Z” va ser segon i Sara Iranzo, muntant a “Licantos”, tercera.

El genet d'origen nord-americà, Oliver Singleton, també va gaudir d'una excel·lent jornada esportiva. Amb “Easter Cec” es va imposar en la prova d'1,20 m de dificultats progressives, mentre a la petita de 1,10 m, un barem A amb cronòmetre, també va ser el millor muntant “Hymne van de Watergang”.

Diego Muñoz amb Scooby s'ha va classificar en segona posició en la prova d'1,20 m, seguit per Clara Marcé, muntant a “Onagra C.P”.

Núria Vila i “Roi de Arravons” van quedar segons en la petita, mentre Mar Millanes amb “Chamel T” va ocupar la tercera plaça.

El concurs, que va comptar amb la participació de més de dos-cents binomis, va començar el divendres amb la victòria d'Hannah Äkerblom amb “Caretto” en la prova gran. Jose Miguel Rosillo amb “Warrior D'Aix Z”, va fer el propi en la prova d'1,20 m i Xavier Bernat muntant a “Amore” va ser el millor en 1,10 m.

Dissabte va destacar Alejandro Vilches, guanyador de la prova gran amb “Nanou de la Baie”. Rosillo va tornar a imposar-se amb “Warrior D'Aix Z” a la mitjana i Clara Marcé amb” Onagra CP”, no va tenir rival en la prova de 1,10. 

Font: RCPB

Jose-Miguel-Rosillo
Singleton-con-Easter-Cec
Capdevila-con-Genesis

Sub galleries

Sameh-El-DahanBack to salto

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI