• bg1
  • bg2
  • bg3
  • bg4
  • bg5
  • bg6

Alfonso Arango va guanyar el GP al RCPB amb "Ursula D'Auge"

  • Published in

Alfonso Arango con Ursula DAuge21Un excel·lent recorregut en el desempat amb el millor crono, li va donar el triomf a Alfons Arango amb “Urusula D'Auge” al Gran Premi de CSN4 * que es va disputar aquest cap de setmana al Reial Club de Polo de Barcelona.

 

Arango va ser el més ràpid dels quinze binomis que van accedir al desempat, seguit per Jesús Torres amb “Orphee du Breche” i Laura Roquet amb “Jalinka van Orshof”, segon i tercera de la classificació, respectivament.

A la prova d'1,30 m, un barem A amb cronòmetre, s'ha imposat Mariano Martínez Bastida amb “Eberlin M”, seguit per Laura Roquet, en aquesta ocasió amb “Galaxi Puigroq”. Gonzalo Busca i “Violane des Loges”, van ser tercers.

Sandra Frutos muntant a “Quincy de Vill” va ser la millor de la prova d'1,20 m de dificultats progressives. La segona plaça va ser per a Cedric Trutschler muntant a “Baika de L'Abbaye”, seguit per Diego Muñoz i “Scooby”.

“Falua JR amb Ricardo Jurado” va ser el binomi guanyador de la prova de cavalls joves  5 anys, mentre que “Alves H Z” de Borja Bidó  va ser el millor a 6 anys. En els 7 anys es va imposar “Recesvinto” de Santiago Nuñez.

El CSN4 *, que va comptar amb la participació de a prop de tres-cents cinquanta binomis, va començar el divendres amb el ple de Mariano Martínez Bastida. Amb “Es Roland” va guanyar la prova gran de dues fases especial, mentre feia el propi en la de 1,30 m amb “Ceniki W”.

En la prova d'1,20 m va despuntar la jove Valeria Bernat que va guanyar amb “Nimba Dan” les proves de divendres i dissabte.

El dissabte una de les actuacions més destacades va ser la de Laura Roquet, guanyadora del petit Gran Premi amb “Dynamite Z”. A la gran es va imposar el seu germà Alfons muntant a “ Si Jaloup Petit Joe”.

Les instal·lacions del Reial Club de Polo de Barcelona acolliran el proper cap de setmana un nou CSN, en aquesta ocasió 5 *.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI