• bg1
  • bg2
  • bg3
  • bg4
  • bg5
  • bg6

El Polo acomiada la temporada amb dos CSN de 4* i 5 *

  • Published in

Victorina TriguerosLa pista olímpica del Reial Club de Polo de Barcelona acollirà el proper cap de setmana el primer dels dos concursos de salts nacionals que es disputaran al llarg del mes de juny a les instal·lacions olímpiques del club barceloní.

 

Han confirmat la seva participació més de tres-cents cinquanta binomis amb genets i amazones procedents de totes les comunitats espanyoles. Teresa Blázquez, Miriam Garcia-Amado, Cristina Toda, Paloma Barceló, Leticia Riva, Laura Roquet, Carlos Catalan, Mariano Martinez Bastida, Armando Trapote, Alfonso Arango, Primitivo Nieves, Francisco Goyoaga i Santiago Núñez, entre molts altres, prendran part en aquest esdeveniment que, juntament amb el de la setmana que ve, acomiadaran la temporada de salt al RCPB fins al proper mes de setembre, coincidint amb el CSIO Barcelona.

Al llarg de tres jornades es disputaran un total sis proves oficials diàries amb altures entre 1,20 i 1,45 metres i les proves de cavalls joves de 5, 6 (puntuables per Ancades) i 7 anys, a més de les complementàries (1 ,10 - 1,00 i 0,80 m) que tindran lloc de forma simultània a la pista de cavallerisses.

Elena Boix, com a directora tècnica del concurs, serà l'encarregada de dissenyar els diversos traçats d'una competició que arribarà diumenge al seu punt més àlgid, amb la disputa del Gran Premi.

El concurs començarà el divendres a partir de les 08.30 h amb les proves destinades als cavalls joves, mentre les complementàries de disputaran a cavallerisses, a partir de les 16.30 h.

A continuació us deixem un enllaç on podreu seguir la competició en directe http://bit.ly/2ruD3Xq.

L'entrada al recinte esportiu estarà oberta i és gratuïta per a tots els aficionats.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

  
Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI