superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

superior2

NOTICIES DESTACADES

Celebrada l'assemblea general extraordinària

  • Published in

IMG 6119A la sala d'Actes de la Federació de Basquet a la Casa de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, va tenir lloc ahir a la tarda l'Assemblea General Extraordinària de la FCH.

Seguint l'ordre del dia l'obertura de l'Assemblea va anar a càrrec del president Emilio Zegri, a continuació es van ratificar els preus de les llicències 2018, algunes de les quals han patit un lleuger augment a causa del preu de les pòlisses d'assegurances.

Tal com estava previst en l'ordre del dia es va procedir a l'aprovació del calendari de competicions 2018, sotmetent-se a votació la final de la Lliga de Doma Clàssica que va ser adjudicada a Can Vila, i els Campionats de Catalunya de Doma Clàssica i Trec. El primer va ser adjudicat a l'Open Sports Club i el segon al Connemara Pony Club. Referent al calendari de Raid en el qual es donaven algunes coincidències de dates es va acordar que el 14 d'abril se celebrara el Raid de Traginers i el 23 de juny el de Girona .

Atès que la Comissió de la RFHE va tenir lloc el dilluns 18 i encara no han estat publicades les modificacions dels diferents reglaments, es va acordar acceptar que la comissió esportiva s'encarregui d'adaptar i aprovar les noves propostes.

Calendari: territorial, nacional i internacional

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

                entitat fei fde

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI