superior

La Federació Catalana d'Hípica treballa, dia a dia, per tal d'aconseguir una hípica de qualitat per a tothom a Catalunya i a nivell dels països europeus, on l'Hípica és un factor econòmic de primer ordre.
 
La Federació és una entitat privada, d'utilitat pública, d'interès cívic i social, sense ànim de lucre. Estem constituïts per associacions, clubs, agrupacions esportives i també per esportistes, entrenadors i tècnics. Figura inscrita al Registre d'Entitats de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 01428.

superior2

NOTICIES DESTACADES

Moratòria sobre els galops de Raid Temporada 2016

  • Published in

galopes Per facilitar l’accés als galops demandats per participar en les proves de Raid d’enguany,  s’ajorna fins el proper 30 de juny l’entrada en vigor del darrer acord, de manera que fins aquesta data es demanaran els següents galops

Proves VC 40, no caldran galops

Proves VC 60, galop 2

Proves  0* territorials, galop 3

A partir del proper 1 de juliol, a les proves de 0* es demanarà el galop 4 comú

Nota sobre l’examen del galop 4 comú:

El mateix dia del examen d’aquest galop, es pot treure l’opció de Raid. Això serà possible en els clubs homologats comptin amb un tècnic extern als club amb la credencial d’examinador homologat per la RFHE amb la modalitat Raid.

En el cas dels majors de 18 , presentant la classificació en una proba de 40 i una de 60 a la RFHE es podrà convalidar la opció Raid.

Toni Garcia

Vocal Raid FCH

Clubs Federació Catalana Hípica

 

La Federació Catalana d'Hípica dóna suport en totes les activitats organitzades pels Clubs que estan federats. Els Clubs Esportius reconeguts per la Federació Catalana d'Hípica podran tenir la consideració de Club Federat Reconegut per la RFHE als efectes del Reglament de Club Federat Reconegut per la RFHE, sempre que realitzin, o puguin fer, competicions o activitats de caràcter oficial i àmbit estatal i reuneixin els requisits que en aquesta norma es desenvolupen.

Llegeix més

ENTITATS COL·LABORADORES

generalitat esporcat unio 

                entitat fei fde

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

 

 

 

 

  
Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Més informació

Accepto cookies